Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:27 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Evenimente

ro

16 Feb, 2024 13:49 381 Marime text
Nr. 44323 din data de 16 februarie 2024
 
 
                                                                                                                                                                           
                                                                          
 
                               EVENIMENT RUTIER
 
 
 La data de 15 februarie 2024, în jurul orei 11:40, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Brăilei, din municipiul Galați, soldat cu rănirea unei persoane de sex masculin, în vârstă de 20 de ani, din aceeași localitate.
 În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 49 de ani, având direcția de deplasare dinspre strada Textiliștilor către strada Stadionului, l-ar fi surprins și accidentat pe tânărul de 20 de ani, care se angajase în traversarea străzii, dinspre stânga spre dreapta.
             Persoana rănită a fost transportată la Spitalul Județean “Sfântul Apostol Andrei” Galați, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.
             Conducătorul auto și persoana rănită au fost testați cu aparatul etilotest, ambele rezultate fiind negative.
             În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
 
                                           ***
 
 
Update cu privire la știrea transmisă în buletinul informativ din data de 15 februarie 2024:
 
Față de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Berești-Meria și o femeie de 31 de ani, din orașul Berești, județul Galați, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, a fost luată în data de 14 februarie măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 15 februarie, să fie prezentați instanței de judecată cu propunere pentru luarea unei măsuri preventive.
În fapt, cele două persoane, împreună cu un alt bărbat, în vârstă de 35 de ani (în prezent condamnat într-o altă cauză penală și încarcerat în penitenciar) sunt bănuiți că, în perioada 15 – 30 noiembrie 2022, ar fi pătruns în locuința unui bărbat de 69 de ani, din orașul Berești, de unde, în lipsa acestuia, ar fi sustras mai multe bunuri de uz casnic, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ opt mii de lei.”
 
 
În data de 15 februarie 2024, cele trei persoane au fost prezentate instanței de judecată, iar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Târgu Bujor a dispus arestarea preventivă față de cei doi bărbați, față de femeie fiind dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu.
 
                                                          ***
 
PERSOANĂ PRINSĂ ÎN FLAGRANT ÎN TIMP CE CONDUCEA UN VEHICUL FĂRĂ A DEȚINE PERMIS DE CONDUCERE
 
         La data de 15 februarie 2024, în jurul orei 19:20, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, a fost depistat în timpul unui control în trafic, de către polițiștii Secției 4 Poliție Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, la intersecția cu strada Tecuci din municipiul Galați, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
              Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
             În cauză, polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
                                                          ***
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii