Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Buletin informativ - 19.08.2021

ro

19 Aug, 2021 12:40 953 Marime text
Nr. 894003 din 19 august 2021
 
 
 
 
ACCIDENTE RUTIERE
 
La data de 18 august a.c., în jurul orei 08.35, polițiștii Serviciului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe D.E. 581, în afara localității Cosmești, soldat cu rănirea unei persoane.
Din primele verificări făcute de polițiști, la fața locului, s-a stabilit că în accident au fost implicate două autoutilitare, una tractând o semiremorcă, și care, circulând din sensuri opuse de mers, ar fi intrat în coliziune.
În urma impactului, o femeie, de 48 de ani, aflată la volanul unuia dintre autovehicule, a suferit leziuni, fiind transportată la spital, pentru îngrijiri medicale.
Rezultatele testării alcoolscop au fost negative pentru ambii conducători auto.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările urmând să stabilească împrejurările concrete ale producerii accidentului.
 
 
***
 
La data de 18 august a.c., în jurul orei 18.00, pe D.J. 252, în localitatea Barcea, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unui pieton.
La fața locului, polițiștii au stabilit că victima, o minoră de 5 ani, ar fi fost acroșată de un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, în timp ce taversa strada prin loc nemarcat. Aceasta a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, iar conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.
Și în acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii