Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Galați Buletin informativ - Mandate puse în executare de polițiști

ro

08 Jun, 2021 12:29 1031 Marime text
Nr. 893944 din 08 iunie 2021
 
 
MANDATE PUSE ÎN EXECUTARE DE POLIȚIȘTI
 
          La data de 7 iunie a.c., polițiștii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat un bărbat, de 65 de ani, din municipiul Brăila, urmărit național, pe numele căruia Judecătoria Brăila a emis, în data de 11.05.2021 mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.
          Bărbatul, condamnat la 10 luni și 20 de zile închisoare pentru comiterea infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție, a fost condus și încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.
 
***
 
          În aceeași zi, în baza unui mandat de executare a pedepsei, emis de Judecătoria Galați, polițiștii Biroului Urmăriri  au depistat și reținut un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Galați condamnat la 3 ani închisoare pentru complicitate la furt
          Și în acest caz, bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.
 
 
EVENIMENTE RUTIERE
 
          La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 15.30, pe D.N. 25, in interiorul localității Hanu Conachi, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane.
          Accidentul s-a produs ca urmare a nepăstrării distanței corespunzătoare în mers, fiind implicate trei autotrisme care au intrat în impact față – spate.
         
          Doi dintre conducătorii auto, un bărbat, de 64 de ani, și o femeie, de  37 de ani, au fost răniți, dar nu au necesitat internarea în spital.
          În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
 
***
 
          Un alt accident rutier, sodat cu rănirea unui pieton, s-a petrecut în aceeași zi, pe strada Zidarilor, din municipiul Galați.
          Din primele verificări, a rezultat că victima, o femeie, de 57 de ani, din municipiul Galați, ar fi fost acroșată de un autoturism, condus de un tânăr, de 22 de ani, în timp ce traversa strada prin loc nemarcat. Aceasta a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, dar nu a necesitat internarea.
          Si în acest caz, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
 
***
 
          La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Smârdan au oprit în trafic, pe o stradă din localitatea Smârdan, un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din comuna Schela.
          În urma verificărilor, polițiștii au constatat că plăcuțele cu număr de înmatriculare provizoriu aparțin unui alt autovehicul și sunt expirate din anul 2018.
Mai mult, s-a stabilit că bărbatul aflat la volan nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
          Ca urmare, a fost întocmit dosar penal și acesta este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și conducere a unui vehicul neînmatriculat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii