Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Buletin de presă - 26.09.2022

ro

26 Sep, 2022 13:49 671 Marime text
Nr. 63.447 din 26.09.2022
 
Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier
În noaptea de 24 septembrie a.c., în jurul orei 23:30, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Galați, în timp ce conducea autoturismul pe raza satului Țepeș-Vodă.
 
 Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
  •  
 
Tot în searaa de 24 septembrie a.c., în jurul orei 20:00, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din satul Scorțaru-Vechi, în timp ce conducea un moped pe raza localității de domiciliu.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
 Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind sancționat contravențional conform prevederilor O.UG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.
 
Pe numele său a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
 
  •  
 
 
Cercetat penal pentru infracțiune din domeniul piscicol
 
La data de 23 septembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică, au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Galați, în timp conducea un autovehicul pe Calea Galați, din municipiu, folosind o portavoce pentru a anunța vânzarea de pește.
 
În urma controlului autovehicului, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor cantitatea de 12,4 kg de pește, întrucât bărbatul nu deținea documente de proveniență a acesteia.
 
Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penale sub aspectul savârșirii infracțiunii de transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui, conform O.U.G. 23/2008.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii