Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:28 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Buletin de presă - 25.01.2023

ro

25 Jan, 2023 15:51 717 Marime text
Nr. 184.038 din 25.01.2023
Identificat de polițiști si arestat pentru furt calificat
 
La data de 21 ianuarie a.c., polițisti din cadrul Poliției Municipiului Brăila - Secției 1 Poliție Rurală au identificat și reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Brăila, bănuit pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat.
 
În fapt la data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 11:30, bărbatul, ar fi pătruns prin efracție în incinta unei biserici de pe raza localității Cazasu, de unde ar fi încercat sa sustragă bunuri.
 
În continuare se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmite sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.
 
La data 22 ianuarie a.c., Judecătoria Brăila a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a tânărului, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila.
 
 
Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier
În noaptea de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 03:40, polițisti din cadrul Poliției Orașului Făurei, au oprit în trafic un tânăr, în vârstă de 19 de ani, din comuna Roșiori, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 211, în localitatea Tătaru.
Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.
Pe numele sau a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
  •  
La data de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 07:45, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, au observat un autoturism ce se deplasa pe strada Alexandru Vlahuță din municipiu, care, la intersecția cu Șoseaua Râmnicu Sărat, a efectuat virajul la stânga și nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt autovehicul.
Conducătorul auto fost identificat în persoana unui bărbat, în vârstă de 54 de ani, din Brăila.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
Pe numele sau a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii