Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Buletin de presă - 03.02.2023

ro

03 Feb, 2023 15:18 729 Marime text
Nr. 184.056 din 03.02.2023
Mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiști
La data de 2 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Viziru au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii.
Astfel, polițiștii l-au depistat pe raza localității Spiru Haret, pe un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Berteștii de Jos, pe numele căruia, Judecătoria Brăila, a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, acesta fiind condamnat la pedeapsa de 2 ani și 2 luni și 10 zile închisoare ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere.
Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.
  •  
La aceeași dată, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii.
 
Astfel, polițiștii l-au depistat pe raza municipiului, pe un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Brăila, pe numele căruia, Tribunalul Galați, a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, acesta fiind condamnat la pedeapsa de 4 ani și 7 luni închisoare ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc.
 
Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.
  •  
Identificat de polițiști pentru furt calificat
La data de 2 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila-Biroul Investigații Criminale, au identificat un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Brăila, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.
În fapt, la data de 19 ianuarie a.c., acesta ar fi pătruns prin forțarea ușii de acces în incinta unui lăcaș de cult de pe raza municipiului, unde a forțat ușa de acces apangarului de unde ar fi sustras bani, creând  un prejudiciu în valoare de 5.000 d elei.
În cauză sunt continuate cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii