Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Buletin de presă - 26.01.2023

ro

26 Jan, 2023 16:15 839 Marime text
Nr. 184.041 din 26.01.2023
 
Cercetat penal pentru infracțiune la regimul rutier
La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 12:50, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Făurei, au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din comuna Cireșu, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității de domiciliu.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că aceasta are dreptul de a conduce suspendat.
În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.
  •  
 
Mandate europene de arestare puse în aplicare de polițiști
La data de 25 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare mandate europene de arestare, privind pe un bărbat, în vârstă de 45 de ani, urmărit la nivel național și internațional.
Pe numele acestuia, autoritățile din Belgia și Luxemburg au emis mandate europene de arestare, în vederea extrădării către aceste state, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de de furt calificat.
Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galați, fiind emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore.
Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Galați.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii