Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:03 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Buletin de presă - 21.07.2022

ro

21 Jul, 2022 13:01 746 Marime text
Nr. 63.334 din 21.07.2022
 
Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier
 
Ieri, 21 iulie a.c., în jurul orei 19:15, polițiști din cadrul Biroului Rutier, au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Brăila în timp ce conducea un autoturism pe strada Radu Negru din Brăila, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire de la intersecția cu strada Grigore Alexandrescu și a accidentat o femeie în vârstă de 47 de ani, din Brăila, ce traversa strada pe bicicletă.
 
În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a femeii, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
 
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, iar la testarea cu aparatul Drug Test, ar fi rezultat consumul de substanțe psihoactive, fiind condus la spital pentru recoltatea de mostre biologice.
 
Încauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.
  •  
 
Aseară, 20 iulie a.c., în jurul orei 22:40, polițiști din cadrul Poliției Orașului Însuraței au oprit în trafic un tânăr în vârstă de 21 de ani, din orașul Insurăței, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Însurăței.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.
  •  
 
Substanțe interzise găsite asupra unui tânăr
Azi-noapte,  15 iulie, în jurul orei 23:50, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila, în timp ce efectuau activități de patrulare, pe strada Hipodromului au observat doi tineri care la vederea echipajului de poliție și-au schimbat brusc direcția de deplasare.
Polițiștii i-au legitimat pe cei doi tineri în vârstă de 16 și 17 ani, din Brăila, iar în urma controlului corporal efectuat, asupra tânărului în vârstă de 16 ani, a fost găsită o folie din aluminiu ce conținea o substanță begetală de culoare verde și o rolă de foițe folosită la confecționarea tigaretelor artizanale.
Astfel, tinerii au fost conduși la sediul poliției și bunurile ridicate în vederea continuării cercetărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii