Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:01 16 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Buletin de presă - 05.07.2022

ro

05 Jul, 2022 15:36 399 Marime text
  Nr. 63.308  din 05.07.2022
 
”VACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ” - O PRIORITATE A POLIȚIȘTILOR
 
Astăzi, 5 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității au desfășurat o activitate de prevenire  în curtea Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila, unde le-au prezentat copiilor principalele reguli pe care trebuie să le respecte în calitate de pietoni sau pasageri în autovehicule, precum și cele referitoare la utilizarea bicicletelor, trotinetelor și a rolelor.
De asemenea, polițiștii au pus la dispoziția micilor curioși laboratorul mobil de educație rutieră fiindu-le explicate funcțiunile acestuia, au organizat jocuri educativ-distractive cu implicarea activă a copiilor, toate în scopul prevenirii producerii de evenimente rutiere.
Copiilor le-au fost prezentate o serie de reguli elementare de circulație, s-a vorbit despre trecerile de pietoni, semafoare, traversarea drumurilor, mersul cu bicicleta și semnele de circulație, fiind exersată traversarea regulamentară cu ajutorul covorașului tematic.
Astfel de întâlniri interactive vor continua pe tot parcursul vacanței școlare, pentru ca mesajul să ajungă la cât mai mulți copii!
                                            
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii