Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Buletin de presă - 05.04.2022

ro

05 Apr, 2022 14:37 778 Marime text
Nr. 63.159  din 05.04.2022
 
Mandat de executare a pedepsei închisorii, pus în aplicare de polițiști
 
În ziua de 4 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au dus la îndeplinire un mandat de executare a pedepsei închisorii.
 
Astfel, pe raza municipiului, a fost depistat, un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din județul Galați, locuind fără forme legale în municipiul Brăila, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă de 4 ani și 10 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune.
 
Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.
 
  •  
 
Cercetat penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere
 
Aseară, la ora 19:00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ianca, au oprit în trafic un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din Ianca, în timp ce conducea un vehicul pe raza localității de domiciliu.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul are dreptul de a conduce suspendat.
 
Astfel, pe numele său a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii