Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:27 07 10 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ
a

IPJ Brăila Buletin de presă - 02.08.2022

ro

02 Aug, 2022 15:31 432 Marime text
Nr. 63.358 din 02.08.2022
 
ACȚIUNI DESFĂȘURATE DE POLIȚIȘTI PENTRU MENŢINEREA UNUI CLIMAT DE ORDINE ŞI SIGURANŢĂ PUBLICĂ
 
 
Poliţiştii brăileni acţionează, permanent, în municipiu şi judeţ, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, precum și pentru reducerea riscului rutier.
 
Ieri, 1 august a.c., poliţiştii brăileni sprijiniți de jandarmi, au acţionat în municipiu şi pe raza județului pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite.
 
De asemenea, polițiștii rutieri au acționat, atât pentru conștientizarea de către cetățeni a riscurilor la care se expun prin nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, cât și pentru reducerea numărului accidentelor rutiere.
 
Astfel, au fost organizate și desfășurate 9 acțiuni și s-a intervenit la 36 de evenimente, 28 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112.
Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 81 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 37.940 lei.
Totodată, ca măsură complementară, polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 5 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.
În continuare polițiștii brăileni vor acționa pe raza întregului județ, pentru prevenirea și combaterea întregului fenomen infracțional!
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii