Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Climat de siguranță școlară în incinta și zona adiacentă unităților de învățământ din localitățile Făurei, Jirlău și Șuțești

ro

22 Mar, 2024 14:47 306 Marime text
89.109 din 22.03.2024
 
ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR LA ȘCOLILE DIN JUDEȚUL BRĂILA
 
 
Ieri, 21 martie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Brăila – Biroul Siguranța Școlară au acționat pentru menținerea unui climat de siguranță școlară în incinta și zona adiacentă unităților de învățământ din localitățile Făurei, Jirlău și Șuțești.
 
Polițiștii de siguranță școlară au acționat, în baza Planului Teritorial Cadru de Acțiune pentru siguranța școlară, pe linia prevenirii faptelor antisociale în care pot fi implicați elevii, în calitate de autori sau victime.
Cu acest prilej, polițiștii au relaționat cu reprezentanții unităților școlare, Liceul Teoretic ”George Vâlsan” Făurei, Școala Gimnazială Jirlău și Școala Gimnazială ”Costache Grigore Șuțu” Șuțești, au desfășurat activități de informare și prevenire a conflictelor care pot apărea între elevi, de conștientizare a efectelor colective ce pot apărea prin comiterea unei infracțiuni sau contravenții în mediul școlar.
 
 În activitățile desfășurate de polițiști au fost implicați și consilierii școlari, pentru abordarea interdisciplinară adaptată diferitelor categorii de vârstă.
 
Pentru polițiștii brăileni siguranța elevilor este o prioritate, astfel că aceste activtăți vor continua și în perioada următoare!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii