Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Percheziții domiciliare și 3 bărbați reținuți de polițiști după un scandal

ro

13 Dec, 2023 15:06 452 Marime text
Nr. 404 din 13 decembrie 2023
                                                                                               
 
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
Percheziții domiciliare și 3 bărbați reținuți de polițiști după un scandal
 
          La data de 12 decembrie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni, împreună cu criminaliști din cadrul I.P.J. Bacău au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară în comuna Răcăciuni la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
          Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 30 noiembrie/01 decembrie a.c., în timp ce se aflau în incinta unui local din comuna Răcăciuni, 3 bărbați de 21, 26 și 35 de ani ar fi lovit un tânăr de 18 ani.
          În urma evenimentului, tânărul a fost transportat la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate.
          Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri în vederea continuării cercetărilor.
          După administrarea probelor, polițiștii au luat măsura reținerii celor 3 bărbați de 21, 26 și 35 de ani, aceștia fiind intruduși în Arestul I.P.J. Bacău.
          Urmează să se aprecieze asupra luării sau, după caz, solicitării dispunerii unei măsuri preventive.
          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
 
  •  
Urmărit național depistat de polițiști
 
          La data de 12 decembrie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au depistat în comuna Sascut, un tânăr de 28 de ani, din județul Brăila, urmărit la nivel național.
Pe numele acestuia a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de către Judecătoria Bacău, fiind condamnat la 10 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt.
          Cel în cauză a fost condus de polițiști și încarcerat în Penitenciarul Bacău.
 
  •  
 
Depistat de polițiști conducând sub influența alcoolului și fără permis
 
La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Buhoci au depistat în flagrant delict un bărbat de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 252F, în afara localității Ungureni, aflându-se sub influența alcoolului.
          Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind transportat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
          Totodată, din verificările efectuate în baza de date a reieșit că, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
          Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și fără permis.

 
 
 
 
                                                                                                 ÎNTOCMIT
            Ag. șef adj. de poliție            
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii