Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Identificat și reținut de polițiștii din Buhuși

ro

06 Feb, 2024 15:02 436 Marime text
Nr. 38 din 06 februarie 2024
                                                                                               
              
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Identificat și reținut de polițiștii din Buhuși
 
La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 13.00, Poliţia Buhuşi a fost sesizată de către un bărbat de 34 de ani cu privire la faptul că a găsit cauciucurile tăiate la autoturismul personal și cel de serviciu, ambele parcate în dreptul unui imobil din localitate.
Polițiștii au început cercetările în acest caz, fiind identificate alte opt autoturisme care aveau anvelopele înţepate, fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.
        În urma investigațiilor efectuate de polițiștii de investigații criminale din Buhuși a fost identificat un tânăr de 29 de ani, din localitate, bănuit de comiterea faptei.
       Acesta a fost reținut pe o perioadă de 24 ore și introdus în Arestul I.P.J.Bacău.
  •  
 
Depistat în trafic băut și cu permisul de conducere suspendat
 
La data de 05 februarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism având acest drept suspendat.
          Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind transportat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și fără permis de conducere.
 
  •  
 
Lecție de legislație rutieră predată de polițiști
 
 
La data de 05 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier Bacău au fost prezenți în mijlocul elevilor de la o unitate de învățământ din localitate și le-au transmis mesaje cu caracter preventiv privind traversarea corectă, respectarea semnelor de circulaţie, unde, cum şi de la ce vârstă pot merge cu bicicleta sau trotineta electrică, semnificaţia indicatoarelor rutiere, semnalele polițiștilor rutieri, comportamentul la locul de joacă, precum și prezentarea tehnicii din dotare.
Elevii au primit recomandări astfel încât să nu devină victime ale infracțiunilor sau accidentelor rutiere.
       Întocmit,
Subcomisar de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii