Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:40 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Eveniment rutier produs pe fondul consumului de alcool

ro

20 Nov, 2023 15:29 462 Marime text
       Nr. 381 din 20 noiembrie 2023
                                                                                       
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
Trei tineri reținuți de polițiști pentru tâlhărie
 
La data de 17 noiembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bacău au reținut, pentru 24 de ore, trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 29 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Cei în cauză au fost introduși în Arestul I.P.J. Bacău.
 
Din cercetări a reieșit că, la data de 17 octombrie a.c., tinerii de 19, 24, respectiv 29 de ani, în timp ce se aflau într-un parc din municipiul Bacău ar fi sustras prin acte de violență, o sumă de bani, de la un bărbat, de 47 de ani, din comuna Căiuți.
            În urma probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore pe cei în cauză și i-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău.
          Ulterior, tinerii au fost prezentați în fața instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă.
          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.
 
  •  
 
Eveniment rutier produs pe fondul consumului de alcool
 
          La data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 01.30, Secția 2 Poliție Rurală Moinești a fost sesizată despre faptul că, în comuna Solonț ar fi avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
Din primele cercetări a rezultat că, o femeie, de 30 de ani, din județul Timiș, în timp ce conducea un autoturism în comuna Solonț ar fi intrat în coliziune cu un utilaj agricol staționat pe marginea părții carosabile.
În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea autoturismului și a utilajului agricol.
          Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportată la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
            După administrarea probelor, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Moinești au luat măsura reținerii celei în cauză, pentru 24 de ore și au introdus-o în Arestul I.P.J. Bacău.
            Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infacțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
  •  
 
Infracțiuni la regimul circulației rutiere constatate de polițiști
 
La data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Buhuși au depistat în flagrant delict, un bărbat, de 37 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Libertății din oraș, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
          Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind transportat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
          Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
 
  •  
 
La data de 19 noiembrie a.c., în jurul orei 16.30, polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un tânăr, de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada 9 Mai din municipiu, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
          Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind transportat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
          Totodată, în urma verificărilor în baza de date a reieșit că, tânărul figurează cu dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.
          Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și cu dreptul de a conduce suspendat.
 
 

 
                                                                                                         
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii