Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Buletin de presă - 19.01.2022

ro

19 Jan, 2022 14:00 702 Marime text

BULETIN DE PRESĂ
 
Eveniment rutier la Palanca
 
La data de 18 ianuarie a.c, în jurul orei 19:30, polițiștii au fost sesizați, prin SNUAU 112, de o femeie de 56 de ani, din comuna Palanca, despre faptul că o persoană a intrat cu autoturismul în gardul locuinţei sale.
La faţa locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa, care a depistat un tânăr, de 28 de ani, din comuna Palanca, care ar fi condus un autoturism pe drumul comunal, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
         Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma verificării în bazele de date s-a stabilit că acesta deţine permis de conducere valabil.
Tânărul a fost condus la spital unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și fără permis.
  •  
 
Depistat la volan, fără permis
 
La data de 18 ianuarie a.c, în jurul orei 21:30, o patrulă mixtă, formată din polițist și jandarm, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe strada Milcov, din mun. Bacău, au depistat un tânăr, de 18 ani, din comuna Săucești, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Tânărul este cercetat penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.
  •  
 
Reținut de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Moinești
 
 
La data de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Moinești au fost sesizați de o tânără de 30 de ani, din comuna Ardeoani, despre faptul că, un bărbat de aceeași vârstă, provoacă scandal la poarta locuinţei sale, adresându-i ameninţări.
La faţa locului polițiștii au identificat apelanta şi soţul acesteia, un bărbat, de 43 de ani și au stabilit că, în seara zilei de 17 ianuarie a.c., localnicul de 30 de ani, s-ar fi deplasat la locuința celor doi soți, le-ar fi adresat ameninţări și ar fi distrus, cu un obiect contondent, o parte din gardul împrejumuitor al imobilului, după care ar fi fugit.
           În urma verificărilor s-a constatat faptul că, bărbatul de 30 de ani posedă ordin de protecție, emis de către Judecătoria Moineşti, pentru o perioadă de 6 luni, prin care este obligat să păstreze o distanţă de minim 50 metri faţă de tânără şi de locuinţa acesteia.
           Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie, ameninţare şi distrugere.
Totodată, s-a dispus luarea măsurii de reţinere pe bază de ordonanţă a bănuitului, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J.Bacău.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii