Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat din județul Bacău s-a autoaccidentat, conducând fără permis

ro

16 Aug, 2023 15:45 896 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 15 august 2023, în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, în comuna Tătărăști ar fi avut loc un eveniment rutier.
 
La data de 15 august 2023, în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, în comuna Tătărăști ar fi avut loc un eveniment rutier, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.
         
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări a reieșit faptul că, un tânăr de 27 de ani, din comuna Corbasca, în timp ce conducea un autoturism din direcția Adjud - Tătărăști ar fi pierdut controlul direcției de deplasare părăsind partea carosabilă.
         
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
         
Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0.03 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i recoltare mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
         
Din verificările efectuate în baza de date a reieșit faptul că, tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
         
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infacțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și vătămare corporală din culpă, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Poliția intervine în cazuri de nerespectare a regulilor privind protecția animalelor în Bacău
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii