Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Buletin de presă - 24.08.2021

ro

24 Aug, 2021 14:56 827 Marime text
Nr. 507087 din 24 august 2021
                         
                                                                           
 
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Controale ale polițiștilor de la ordine publică pe linie de silvicultură
          
             Aproximativ 136 de m.c. de material lemnos confiscaţi valoric şi 7 sancțiuni contravenționale în valoare de 37.000 de lei au aplicat polițiștii de ordine publică, în urma unor controale pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităților ce se pot comite în domeniul silviculturii, pe raza judeţului Bacău.
          
 În perioada 19-23 august a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică Bacău au desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a ilegalităților referitoare la exploatarea, transportul, depozitarea și comercializarea materialului lemnos.
 În cadrul activităților desfășurate au fost verificate trei societăți comerciale și controlate patru depozite aparținând acestor unități economice, cu privire la modul de exploatare, depozitare, prelucrare şi comercializarea materialului lemnos de pe raza judeţului Bacău.
           În urma neregulilor descoperite, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare de 37.000 de lei.
           Ca măsură complementară, au fost confiscaţi  valoric aproximativ 136 de  m.c. material lemnos, în valoare de 45.000 de lei.
  
Mandat de arestare preventivă pus în aplicare de poliţiştii Secției 1 Poliție Bacău
 
Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Bacău au depistat un bărbat, de 56 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de arestare preventivă.
 
             La data de 23 august a.c., o patrulă de poliție din cadrul Secției 1 Poliție Bacău au depistat pe raza localităţii, un bărbat de 56 de ani, pe numele căruia Judecătoria Bacău a emis un mandat de arestare preventivă.
            Bărbatul nu ar fi respectat măsura controlului judiciar.
           Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J Bacău.
 24 de ore
 
Ieri, polițiștii băcăuani au intervenit la 97 de evenimente, majoritatea  sesizate prin 112. Au aplicat peste 170 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au depistat în flagrant delict doi autori de infracțiuni și au luat măsura arestării preventive faţă de o altă persoană.
 
La data de 23 august a.c., poliţiştii au acționat, la nivelul judeţului Bacău, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.
 
Au fost organizate 6 acțiuni și s-a intervenit la 97 de evenimente, dintre care 88 au fost sesizate prin 112. Au fost prinși în flagrant delict doi autori de infracțiuni și a fost pus în executare un mandat de arestare preventivă. 
 
Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 178 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 185.000 de lei.
 
Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale poliţiei băcăuane. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.
 
Au fost reținute în vederea suspendării 23 de permise de conducere și au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.
 
                                                                                                                         Întocmit,
Inspector principal de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii