Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Bărbat ajuns în arest după ce și-ar fi agresat fratele

ro

13 Feb, 2024 15:41 476 Marime text
Nr. 43 din 13 februarie 2024
                                                                                              
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
Bărbat ajuns în arest după ce și-ar fi agresat fratele
 
 
          La data de 12 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Buhuși au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 60 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de violență în familie. Cel în cauză a fost introdus în Arestul I.P.J. Bacău.
          Din cercetări a rezultat că, la data de 02 februarie a.c., cel în cauză l-ar fi lovit pe fratele său în vârstă de 61 de ani, acesta necesitând îngrijiri medicale de specialitate.
          Urmează să se aprecieze asupra luării sau, după caz, solicitării dispunerii unei măsuri preventive.
          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.
 
  •  
 
 
Depistat în trafic sub influența substanțelor interzise
 
 
          La data de 12 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier Onești au depistat în trafic, un tânăr de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mărășești din municipiu.
          În urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, cel în cauză fiind transportat la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și a consumului unor substanțe interzise.
          Polițiștii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
 
 
 
  •  
 
Reținut de polițiști după ce ar fi încălcat ordinul de protecție
 
 
           La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 20:00, o femeie de 54 de ani din comuna Bârsănești a solicitat intervenția polițiștilor, apelând 112 pentru faptul că fiul său a venit la locuința sa, fiind sub influenţa alcoolului, deşi îi era interzis printr-un ordin de protecţie emis de Judecătoria Onești să se apropie de apelantă sau de locuinţă la o distanţă mai mică de 50 de metri.
          La faţa locului s-au deplasat polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Onești, iar în interiorul locuinței l-au identificat pe bărbatul de 30 de ani.
          Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcarea ordinului de protecţie, totodată luând măsura reținerii acestuia pentru 24 de ore.
          Cel în cauză a fost introdus în Arestul I.P.J. Bacău.
 
  •  
 
Reținut de polițiști în urma unui scandal
 
          La data de 12 februarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Moinești au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 49 de ani, din comuna Berești-Tazlău, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cel în cauză a fost introdus în Arestul I.P.J. Bacău.
 
          Din cercetări a rezultat că, la data de 12 februarie a.c., în jurul orei 16.00, cel în cauză ar fi lovit doi bărbați de 42, respectiv 49 de ani din localitate, amenințându-i și  tulburând ordinea și liniștea publică.
          În urma administrării probatoriului, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore și l-au introdus în arestul I.P.J. Bacău.
          Urmează să se aprecieze asupra luării sau, după caz, solicitării dispunerii unei măsuri preventive.
          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.
 
 
 
 

 
 
                                                                                                 ÎNTOCMIT
            Ag. șef adj. de poliție             
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii