Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Buletin de presă - 23.11.2022

ro

23 Nov, 2022 15:51 754 Marime text
Nr.1068069 din 23 noiembrie 2022
                        
 
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
Polițiștii băcăuani la datorie
 
              Polițiștii băcăuani au fost la datorie și au organizat acțiuni care au avut ca obiectiv menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, creșterea gradului de siguranță rutieră și asigurarea intervenției eficiente la solicitările cetățenilor.         
 La data de 22 noiembrie a.c., peste 150 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au fost angrenați în acțiuni punctuale circumscrise ordinii și liniștii publice.
           Principalele misiuni ale polițiștilor au constat în asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, creșterea gradului de siguranță rutieră și asigurarea intervenției eficiente la solicitările cetățenilor.
          Astfel, în ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 67 de evenimente, dintre care 56 au fost sesizări prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență.
          Pe parcursul zilei de ieri, au fost semnalate 12 infracțiuni, din care 5 contra persoanei și 2 contra patrimoniului. De asemenea, pentru nerespectarea prevederilor legale în vigoare, polițiștii au aplicat 147 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 53.000 de lei. Totodată, ca măsură complementară, polițiștii rutieri au reținut 12 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.
 
                                                                                                              
Incarcerat în Centrul Educativ Târgu-Ocna
 
           La data de 22 noiembrie a.c, polițiștii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Moineşti au depistat un tânăr, de 18 de ani, din comuna Balcani faţă de care Judecătoria Moineşti a dispus măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru educativ pentru o perioadă de 1 an, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat.
         Cel în cauză a fost escortat şi încarcerat în Centrul Educativ Târgu-Ocna.
 
 
 
                                                                                                                                  Întocmit,
Subcomisar de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii