Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Buletin de presă - 23.11.2021

ro

23 Nov, 2021 14:57 761 Marime text

BULETIN DE PRESĂ
 
Depistat și reținut de polițiștii Secției 2 Poliție Bacău
 
         Polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 40 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.
 
          Polițiștii au probat activitatea infracţională a bărbatului din care a reieșit faptul că acesta, în perioada octombrie-noiembrie a.c., în timp ce se afla în incinta unor magazine din municipiul Bacău, profitând de neatenția clienților, ar fi sustras telefoane mobile sau portofele aflate în sacoşele sau gențile de pe căruţul de cumpărături, în interiorul cărora se aflau diferite sume de bani și documente.
          Faţă de bănuit a fost luată măsura reţinerii, fiind încarcerat în Arestul I.P.J Bacău.
          Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.
  • Când sunteţi la cumpăraturi nu lăsaţi poşetele sau genţile nesupravegheate în căruciorul de cumpărături!
  • NU fiţi indiferenţi dacă observaţi pe cineva că a sustras obiecte din buzunarul sau geanta unui cetăţean!
Infracțiuni la regimul rutier constatate de polițiști
          La data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 13:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Podu Turcului au oprit în trafic, un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani din județul Vrancea care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Fiind testat cu aparatul etilotest rezultatul a fost 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.
          În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
         La aceeași dată, în jurul orei 17.30, o patrulă de poliție rutieră din Moinești, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 47 de ani din Comănești, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, deși se afla sub influența alcoolului.
        Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
         Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii