Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Buletin de presă - 21.09.2021

ro

21 Sep, 2021 15:26 800 Marime text
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Polițist băcăuan, participant la Mausolee pe bicicletă
 
Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău a fost selectat să participe, la data 18 septembrie a.c la evenimentul Mausolee pe bicicletă, organizat de Asociația Monumente în Vrancea și mai mulți parteneri.
Comisar șef Paraschiv Laurențiu a fost selectat să participe la un traseu pe bicicletă și s-a alăturat echipei de bicicliști din cadrul I.P.J Vrancea și Buzău.
Evenimentul a presupus parcurgerea a peste 120 de km.
Polițiștul băcăuan nu este la prima activitate de acest gen. Acesta a participat și la evenimentul Pedalăm pentru România și la edițiile 2019,2021, Cu bicicleta la mare.
În anul 2021, polițistul a participat și la Turul Colinelor, eveniment derulat în perioada 12-13 iunie a.c.

 
Bănuiți de furt, depistați și identificați de polițiștii din Comănești
 
La data de 20 septembrie a.c, în jurul orei 09.00, polițiștii din Comănești au fost sesizați de un tânăr de 31 de ani, din localitate, despre faptul că, în noaptea de 19/20 septembrie a.c., în jurul orei 02:30, în timp ce se afla pe drumul public, persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil.
Echipa operativă a stabilit că, la data de 19/20 septembrie a.c., în jurul orei 02:30, tânărul se deplasa pe drumul public către domiciliu, ocazie cu care ar fi fost abordat de doi tineri pe care nu îi cunoștea, care, sub pretextul că doreau să contacteze telefonic un prieten, i-ar fi solicitat să le împrumute telefonul mobil. După efectuarea convorbirii telefonice, cei doi bărbați ar fi refuzat să-i înapoieze telefonul, păgubitului.
Polițiștii de investigații criminale din Comănești au identificat doi tineri, unul de 22 de ani și altul de 28 de ani, ambii din Moinești, bănuiți de comiterea faptei.
         De asemenea, cu ocazia cercetărilor, a fost recuperat telefonul mobil și predat păgubitului, prejudiciul de 500 lei, fiind recuperat.
         Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.
 
 
   Întocmit,
Inspector principal de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii