Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Buletin de presă - 18.01.2022

ro

18 Jan, 2022 14:20 775 Marime text

BULETIN DE PRESĂ
 
 
Depistat de polițiști peste limita legală de viteză și cu permis suspendat
 
La data de 17 ianuarie a.c, în jurul orei 02:30, pe DN 2, în localitatea Cleja, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, un autoturism condus cu viteza de 75 km/h în localitate de un tânăr, de 24 de ani, din județul Buzău.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că, tânărul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumul public.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având acest drept suspendat.

  •  
Identificat de polițiști, la scurt timp după comiterea faptei
La data de 17 ianuarie a.c, în jurul orei 06:30, un bărbat din Bacău a seizat polițiștii cu privire la faptul că, i-a fost sustrasă o bicicletă, din faţa unui magazin alimentar de pe str.Gării, din localitate. O patrulă mixtă, formată din poliţist și jandarm au depistat un bărbat, în vârstă de 31 ani, din mun. Bacău, pe strada Mioriţei, la scurt timp după ce ar fi sustras bicicleta. De asemenea, cu ocazia controlului bagajului pe care îl avea asupra sa, au fost găsite 4 sticle de alcool, două dintre acestea prezentând sigiliu antifurt.
         Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
         Prejudiciul a fost recuperat integral de polițiști.
  •  
 
Identificați de polițiști după ce ar fi părăsit locul accidentului
 
La data de 17 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Rutier Bacău au fost sesizaţi despre faptul că, în jurul orei 13:15, pe raza localităţii Gioseni, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane şi cu părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.
Din cercetări, polițiștii au stabilit că, un autoturism care se deplasa pe DJ 252B din localitatea Gioseni, ar fi surprins şi accidentat o minoră, de 11 ani care ar fi traversat strada neregulamentar, pe trotinetă, fără să se asigure, ulterior conducătorul auto părăsind locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.
Minora a fost transportată la spital, unde a rămas sub supraveghere medicală.
În urma verificărilor efectuate a fost identificat conducătorul autoturismului respectiv, un bărbat de 56 de ani, din mun Bacău, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.
 
Totodată, în urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Bacău, a fost identificată, o șoferiță de 34 de ani, din mun. Bacău, care, la data de 08 ianuarie a.c., ar fi condus un autoturism pe strada B-dul Unirii, din localitate și ar fi surprins şi accidentat un pieton care s-ar fi angajat în traversarea străzii în alergare, pe marcaj pietonal semnalizat corespunzător.
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămarea corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.
  •  
 
Reținut de polițiști pentru lovire sau alte violențe
 
 
Polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au luat măsura reținerii penrtu 24 de ore a unui bărbat de 35 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.
 
La data de 17 ianuarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au fost sesizați despre faptul că, un minor de 13 ani, din localitate ar fi fost agresat de un bărbat.
Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit că, bărbatul de 35 de ani, din județul Harghita, ar fi lovit minorul de 13 ani, leziuni ce au condus la internarea acestuia la spital pentru investigații medicale.
           Faţă de bănuit a fost dispusă măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii