Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:19 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Buletin de presă - 13.12.2021

ro

13 Dec, 2021 15:26 730 Marime text

BULETIN DE PRESĂ
 
Depistat în trafic, sub influența alcoolului
 
La data de 11 decembrie a.c, o patrulă de poliție din cadrul Compartimentul de Ordine Publică Bacău, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza comunei Nicolae Bălcescu, au depistat un bărbat de 34 de ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism cu o alcoolemie de 0.60 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.
  •  
A condus cu o alcoolemie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat și a provocat accident
 
La data de 12 decembrie a.c., un bărbat de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Eminescu din mun. Bacău, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat. Din impact au rezultat doar pagube materiale.
          Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Conducătorul auto este cercetat penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.
  •  
        
La volan, băuți și fără permis de conducere
 
La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 22:00, o patrulă de poliție din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Traian, a depistat în trafic, pe raza comunei Negri, un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 25 de ani, din localitate, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
          Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge.
          În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și fără permis de conducere.
 
 
          La data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 03:00, un echipaj de poliţie rutieră din cadrului Biroul Rutier Bacău au depistat un bărbat de 53 de ani, din comuna Solonț, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Moinesti, cu viteza de 86 km/h.
         Din verificările polițiștilor a rezultat că bărbatul are permisul de conducere anulat.
Totodată, s-a procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest rezultând o îmbibaţie alcoolică de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
         Polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
  •  
 
Transporta cupru fără documente de proveniență
 
        La data de 11 decembrie a.c., polițiștii oneșteni au depistat în trafic, un autovehicul condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Livezi, care transporta cantitatea de 271 kg de cupru fără a deţine documente legale de provenienţă.
       Cantitatea de cupru a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii