Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:51 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Buletin de presă - 09.03.2021

ro

09 Mar, 2022 12:15 839 Marime text
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
Sancționat contravențional pentru transport ilegal de persoane
 
La data de 08 martie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii Biroului Rutier Băcău au depistat un bărbat de 74 de ani, din municipiul Bacău, care efectua transport de persoane, contra cost, fără a deţine documente legale de transport public de persoane.
 Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 38/2003 și i-au fost reţinute certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare pentru 6 luni.
 
La volan fără permis de conducere
 
La data de 08 martie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii Secţiei 2 Poliţie Bacău au depistat în trafic, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Bacău.
S-a procedat la verificare acestuia în bazele de date ale Poliţiei Române şi s-a stabilit faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vechiul fără permis de conducere.
 
La volan deși avea permisul suspendat
 
La data de 08 martie a.c, în jurul orei 09:20, pe bld. Belvedere, din municipiul Oneşti, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a oprit în trafic, un autoturism condus de un bărbat, de 39 de ani, din municipul Adjud, județul Vrancea, județul Bacău.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că, tânărul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumul public.
Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având acest drept suspendat.
 
 
Material lemnos depistat și ridicat de polițiști
 
           
         La data de 28 februarie a.c, polițiștii din cadrul orașului Dărmănești au fost sesizați despre faptul că, de pe proprietatea Ocolului Silvic Lignum Dărmăneşti, au fost tăiați și sustras ilegal un număr de 15 arbori din specia ”molid”, fiind cauzată o pagubă în valoare de 669,4 lei.
În urma verificărilor polițiștii au identificat, ca autor al faptei, un bărbat de 23 ani din orașul Dărmănești.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere ilegală și furt de arbori, conform Legii 46/2008R.
 
 
 
Întocmit,
Comisar de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii