Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:39 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Buletin de presă - 07.02.2022

ro

07 Feb, 2022 14:22 765 Marime text

BULETIN DE PRESĂ
 
 
Parfumuri contrafăcute depistate de polițiști
 
           La data de 05 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Onești, în timp ce efectuau serviciul de patrulare au depistat în parcarea unui magazin de pe strada Victor Babeș, din localitate, un bărbat de 31 de ani, din județul Brașov și un tânăr de 24 de ani, din județul Mureș, care ofereau spre vânzare parfumuri susceptibile a fi contrafăcute.
           În urma verificărilor efectuate, polițiștii au găsit asupra lor 23 de parfumuri care poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, pe care le ofereau spre vânzare, cu sume cuprinse între 20 și 50 de lei.
          Parfumurile au fost ridicate în vederea confiscării și s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs ce poartă o marca identică sau similară cu o marcă înregistrată.
  •  
 
Depistați băuți la volan
 
La data de 06 februarie a.c., în jurul orei 00:30, un echipaj de poliție din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti, au depistat în trafic, un tânăr, de 25 de ani, din comuna Caşin, care conducea un autoturism pe DJ 115, pe raza comunei Mănăstirea Caşin, având o îmbibaţie alcoolică de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tânărul a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

          În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului.
 
          La aceeași dată, în jurul orei 02:30, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Sectiei 1 Poliţie Bacău, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe strada Ghioceilor din localitate, au depistat un bărbat, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism cu o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.
          Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
          Polițiștii au întocmit dosar penal și i-au reținut permisul de conducere.
 
         Polițiștii Secţiei Poliţie Rurală Oneşti au depistat în trafic un bărbat de 34 de ani, din comuna Oituz, care conducea un autoturism pe drumul comunal, având o îmbibaţie alcoolică de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.
         Bărbatul a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
         S-a întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului.
 
          La data de 07 februarie a.c., în jurul orei 03:00, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Sectiei 1 Poliţie Bacău, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe strada Calea Mărăşeşti din localitate, au oprit în trafic un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 35 de ani.
            Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.
           Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
           Bărbatul este cercetat penal și i–a fost reținut permisul de conducere.
  •  
 
Prinși de polițiștii Secției 1 Poliție Bacău după ce ar fi sustras combustibil
 
 
          La data de 07 februarie a.c, în jurul orei 03.30, o patrulă din cadrul Secţiei 1 Poliţie Bacău, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe strada Stadionului din localitate, au oprit în trafic, un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr, de 20 de ani, din comuna Letea- Veche.
           În autoturism, se mai aflau trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani.
           Polițiștii au procedat la efectuarea controlului autoturismului, ocazie cu care, în portbagaj, au fost identificate patru recipiente a câte 20 litri fiecare, dintre care, două erau pline cu combustibil, un furtun din plastic incolor, de aproximativ 2 metri, o pâlnie, precum şi un acumulator.
        Tinerii au fost conduşi la sediul Secţiei 1 Poliţie, ocazie cu care, din cercetări s-a stabilit că, în cursul nopţii, s-au deplasat pe raza localităţii Nicolae Bălcescu, iar de pe un teren viran unde se afla un buldo-excavator, ar fi sustras aproximativ 40 litri de combustibil, precum şi acumulatorul, apoi s-au deplasat pe raza municipiului Bacău. Valoarea prejudiciului creat, este de aproximativ 800 de lei.
         Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii