Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:50 30 01 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Buletin de presă - 06.10.2022

ro

15 Dec, 2022 16:35 565 Marime text
BULETIN DE PRESĂ
 
 
 
Polițiștii din Tg Ocna au reținut 4 tineri pentru furt calificat. Prejudiciu recuperat
 
            La data de 05 decembrie a.c., polițiștii din Stațiunea Tg Ocna au fost sesizați despre faptul că, în noaptea de 04/05 decembrie a.c., persoane necunoscute au sustras 6 acumulatorii de la un număr de 3 utilaje de dezăpezire.
          În urma activităţilor informativ-operative şi de cercetare penală desfăşurate de către polițiștii din Tg Ocna, au fost identificați patru bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 23 de ani din orașul Dărmănești, bănuiți de comiterea faptelor.
         Prejudiciul cauzat, în valoare de 7700 lei a fost recuperat în totalitate și a fost restituit societății păgubite.
Bărbații au fost reţinuți de polițiști, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore fiind introduși în Arestul I.P.J Bacău.
 
 
Identificat de polițiști după ce a sustras produse dintr-un magazin
 
Polițiștii Secției 1 Polițe Bacău au fost sesizați în luna octombrie a.c. de către angajații unei societăți comerciale din municipiul Bacău, despre faptul că o persoană necunoscută a sustras bunuri de pe raftul societăţii.
          În urma inevestigațiilor desfășurate, la data de 14 decembrie a.c., polițiștii au identificat un bărbat de 26 de ani, din Bacău, care a sustras, în repetate rânduri, în luna octombrie, mai multe produse alimentare, fără a achita contravaloarea acestora de 1066,14 de lei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J Bacău.

 
 
 
Posesori de mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, depistați de polițiști
 
           La data de 14 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale au identificat, pe raza municipiului Bacău, un bărbat, de 36 de ani, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Bacău, fiind condamnat la 2 ani și 1 lună de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos.
         Cel în cauză a fost escortat şi introdus în Penitenciarul Bacău.
 
  •  
        
La data de 14 decembrie a.c, polițiștii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău au depistat pe raza municipiului, un bărbat de 48 de ani, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Bacău.
          Persoana în cauză a fost condusă şi încarcerată la Penitenciarul Bacău având de executat o pedeapsă de 1 an de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.
 
  •  
 
La data de 14 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Traian au au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei cu închisoarea emise de Judecătoria Bacău. Mandatele de executare a pedepsei cu închisoarea emise față de doi bărbați de 26 de ani și 25 de ani din comuna Traian, posesori de mandate de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani şi 8 luni de ȋnchisoare, fiecare, pentru comiterea infracţiuni de furt calificat și față de un bărbat de 44 de ani din aceeași localitate, posesor de mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 4 ani de ȋnchisoare, pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală.
          Cei în cauză au fost depuși ȋn Penitenciarul Bacău.
 
 
             
                        Întocmit,
comisar de poliţie
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii