Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Buletin de presă - 05.04.2022

ro

05 Apr, 2022 15:07 824 Marime text
Nr.1059525 din 05 aprilie 2022
                                                                                              
 
 BULETIN DE PRESĂ
 
3 persoane bănuite de proxenetism, reținute de polițiștii de investigații criminale
 
La data de 04 aprilie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Bacău, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, au desfășurat o percheziţie domiciliară, la imobilul unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de proxenetism.
 
Din cercetări a reieșit că, în perioada ianuarie - martie a.c., două tinere, de 20 și 21 de ani,  ar fi desfăşurat activităţi de prostituţie, ajutate de trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 63 de ani care ar fi înlesnit practicarea prostituţiei, obținând sume consistente de bani.
Poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției mun.Bacău, cu sprijinul luptătorilor pentru acțiuni speciale au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza municipiului Bacău, unde au găsit şi ridicat în vederea confiscării mai multe telefoane mobile.
         3 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Bacău pentru audieri, iar, în urma administrării probatoriului, acestea au fost reținute de poliţişti pentru 24 de ore.
          Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Brigăzii Operaţiuni Speciale Bacău.
 
 
Depistat la volan cu o alcoolemie de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat
 
 
La data de 04 aprilie a.c., un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Oneşti au depistat în trafic, un bărbat de 54 de ani, din comuna Helegiu, care conducea un autoturism pe drumul comunal din localitate.
Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.
          Bărbatul a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei şi s-a luat măsura reţinerii permisului de conducere.
          În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
 
Întocmit,
Subcomisar de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii