Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:58 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bacău Buletin de presă - 03.02.2023

ro

02 Mar, 2023 16:47 603 Marime text
 
BULETIN DE PRESĂ

 
154 kg pește confiscat de polițiști
 
La data de 01 martie a.c, poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Buhoci au depistat pe DJ252, pe  raza comunei Buhoci, un autoturism în care se aflau patru bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 35 de ani, din județul Iași.
 
,
Procedând la verificarea portbagajului autovehiculului, polițiștii au identificat un număr de 4 saci în care se aflău diferite specii de peşte şi unelte de pescuit tip plasă.
În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că peştele, 131 de kg de crap, 16 kg fitofag, 6 Kg caras şi 1 kg şalău, provine din amenajarea piscicolă de pe raza localității Bibireşti.
Totodată au fost identificate mai multe unelte de pescuit tip plasă, care au fost ridicate în vederea confiscării. Întraga cantitate de pește a fost predată proprietarului amenajării piscicole.
În cauza, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și producerea, importul, comercializarea, deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor, vintirelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial.
 
 
 
 
Acțiunile BLITZ continuă
 
La data de 01 martie a.c., polițiștii Biroului Rutier Bacău au acționat pe linia verificării transportatorilor de persoane în regim Taxi, pe raza de competență a municipiului Bacău.
          Au fost aplicate 60 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.540 de lei, din care 50 sacțiuni aplicate transportatorilor de persoane în regim Taxi și 10 sancțiuni altor conducători auto.
          Din cele 60 de sancțiuni aplicate, 25 sancţiuni au fost pentru opriri/staţionări neregulamentare, 18 sancţiuni  conform Legii 38/2003, 3 sancţiuni pentru centuri de siguranţă, 3 sancţiuni pentru defecţiuni tehnice.
Totodată, au fost reținute 6 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare.
 
 
 
                                                                                                                                         Întocmit,
Comisar de poliţie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii