Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Arad Ordin de protecție provizoriu

ro

25 Apr, 2023 14:08 580 Marime text
BULETIN DE PRESĂ
 
Ordin de protecție provizoriu
 
            Polițiștii Secției 1 Vlaicu cercetează un bărbat de 33 de ani, din Arad, care, în ziua de 24 aprilie a.c., și-ar fi agresat fizic concubina.
            Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, cercetările fiind continuate de polițiști într-un dosar penal, întocmit pentru violență în familie.
 
 
Acțiune preventivă, în județ
 
            În ziua de 24 aprilie a.c., polițiștii orașului Lipova au desfășurat o acțiune preventivă, pe raza de competență, cu scopul reducerii riscului rutier.
            În cadrul activității au fost legitimate 21 de persoane și verificate 18 autovehicule, fiind aplicate 13 sancțiuni contravenționale, la regimul circulației rutiere, în valoare de 2.755 de lei. A fost constatată o infracțiune (conducere autovehicul sub influența alcoolului), fiind totodată reținut 1 permis de conducere și retras 1 certificat de înmatriculare.
            Aceste activități au caracter permanent și se desfășoară continuu, atât în județ cât și în municipiu.
 
 
Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri
 
În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea de către conducătorii auto a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.
Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 29.000 de lei, din care 17 pentru nerespectarea vitezei regulamentare în localități și în afara acestora.
Au fost reținute 5 de permise de conducere și retrase 5 certificate de înmatriculare.
Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.
 
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
                                                                                                                               
                                                                                   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii