Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Arad Ordine de protecție

ro

31 Aug, 2023 15:34 611 Marime text
BULETIN DE PRESĂ
Ordine de protecție
            Polițiștii Secției 6 Rurală Beliu au depistat un bărbat de 36 de ani, din Cermei, care, în seara zilei de 30 august a.c., nu ar fi respectat o sentință penală emisă de Judecătoria Ineu, prin care îi era interzisă apropierea de locuința mamei sale, din localitate. Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu și a fost întocmit u dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neexecutare a sancțiunii penale.
            În municipiu, un tânăr de 21 de ani, a încălcat ordinul de protecție emis de magistrații Judecătoriei Arad pe numele său, deplasându-se la locuința mamei sale, fapt care îi era interzis. Tânărul este cercetat penal pentru încălcarea ordinului de protecție.
 
            Polițiștii din Vladimirescu au emis un ordin de protecție provizoriu, pe numele unui bărbat de 43 de ani, din localitate, care, pe fondul unor discuții contradictorii, și-ar fi agresat soția. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru violență în familie.
 
  •  
 
Bănuit de furt, identificat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale
 
            În noaptea de 29/30 august a.c., polițiștii au fost sesizați despre furtul unui autoturism de pe str. Dr. Aurel Ardelean, din municipiu. Din cercetări, s-a stabilit că autoturismul ar fi fost parcat cu portierele neasigurate și cheile în contact.
            În urma investigațiilor, polițiștii de investigații din municipiu au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei, fiind vorba despre un bărbat de 28 de ani, din Arad. Autoturismul, în valoare de aproximativ 3.600 de euro, a fost depistat pe str. Gheorghe Barițiu, fiind returnat proprietarului.
            În cauză a fost întocmit un dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.
  •  
 
Infracțiuni rutiere
 
            Polițiștii Secției 10 Rurală Gurahonț au depistat, în noaptea de 30/31 august a.c., un bărbat de 50 de ani, din Hălmagiu, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,91 mg./l. alcool pur în aerul expirat, bărbatul refuzând recoltarea de probe biologice.
            În Sebiș, a fost depistat un tânăr de 24 de ani, din Bârsa, a fost depistat în localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o îmbibație alcoolică de 0,61 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, tânărului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
            În municipiu, polițiștii Secției 1 Vlaicu au depistat, pe strada Baba Novac, un bărbat de 49 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, care avea aplicate plăcuțele cu numărul de înmatriculare ale unui alt autovehicul.
            Toți cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.
 
  •  
 
Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri
 
            În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea, de către participanții la trafic, a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.
            Ca urmare a neregulilir constatate, au fost aplicate 130 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 49.000 de lei, din care 56 pentru nerespectarea vitezei legale în localități și în afara acestora.
            Au fost reținute 7 permise de conducere și retrase 11 certificate de înmatriculare.
            Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.
 
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii