Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:44 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Arad Infracțiuni rutiere

ro

08 Aug, 2023 15:23 559 Marime text
BULETIN DE PRESĂ
 
Infracțiuni rutiere
 
            La data de 7 august a.c., polițiștii Secției 9 Rurală Sebiș au depistat un bărbat de 38 de ani, din județul Maramureș, în timp ce conducea un autoturism în Dieci. Testarea cu aparatul aclooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,71 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
            A mai fost depistat, de polițiștii Secției 2 Micălaca, un arădean de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Pompei. Din verificări a reieșit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.
            Cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.
  •  
Acțiune preventivă, în județ
 
            Polițiștii orașului Chișineu-Criș, împreună cu cei ai orașului Sebiș au desfășurat la data de 7 august a.c., câte o acțiune preventivă, pe raza de competență, cu scopul menținerii unui climat de ordine și liniște publică și impunerii respectării legislației rutiere.
            În cadrul activităților au fost legitimate 100 de persoane și verificate 79 de autovehicule. Au fost aplicate 59 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 25.208 lei fiind totodată reținute 3 permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare.
            Aceste acțiuni au caracter permanent și se desfășoară atât în județ cât și în municipiu.
  •  
Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri
 
În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea de către conducătorii auto a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.
Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 119  sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 47.600 de lei, din care 49 pentru nerespectarea vitezei regulamentare în localități și în afara acestora.
Au fost reținute 11 permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare.
Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii