Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Arad Urmărit național, depistat la Dorobanți

ro

21 Jun, 2023 15:30 814 Marime text
 
BULETIN DE PRESĂ
Urmărit național, depistat la Dorobanți
Polițiștii Secției 2 au depistat, în ziua de 20 iunie a.c., un tânăr de 23 de ani, urmărit național, pe numele căruia, în anul 2022, magistrații Judecătoriei Arad au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an și o lună, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.
Tânărul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în vederea încarcerării în Penitenciarul Arad.
  •  
Reținut pentru loviri
            Polițiștii Secției 1 Vlaicu cercetează un tânăr de 24 de ani, din județul Vaslui, care, pe fondul unor neînțelegeri, ar fi lovit un bărbat, cu pumnii și palmele, în Piața UTA, din municipiu.
            În baz probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.
 
  •  
Bănuiți de furt, identificați de polițiștii S.I.C.
            Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat 4 bărbați, din județul Arad. bănuiți de furt calificat și tăinuire.
Din cercetări, s-s stabilit că cei în cauză, cu vârste între 41 și 29 de ani, toți din județul Arad, în noaptea de 11/12 iunie a.c., ar fi sustras un autocamion parcat într-o alvelolă de pe D.N. 69.          
            Vehiculul a fost returnat societății comerciale, în baza probatoriului administrat, bărbații fiind reținuți pentru 24 de ore. Polițiștii continuă documentarea activității lor infracționale.
  •  
           
Acțiune preventivă, în zona rurală
            Polițiștii Biroului Rutier, împreună cu cei ai secțiilor rurale 1 și 2, au desfășurat, în după-amiaza zilei de 20 iunie a.c., o acțiune „fulger”, în mediul rural.
            În două ore de activități, au fost legitimate 78 de persoane și verificate 74 de vehicule, fiind aplicate 45 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 11.120 de lei. Au fost reținute 3 permise de conducere și tot atâtea certificate de înmatriculare.
            Aceste acțiuni se desfășoară permanent, atât în municipiu cât și în județ.
 
  •  
Infracțiuni rutiere, constatate de polițiștii Biroului Rutier
            În noaptea de 20/21 iunie a.c., polițiștii locali din municipiu au solicitat sprijinl unui echipaj rutier. Ajunși la fața locului, pe str. Patria, polițiștii au identificat un tânăr de 22 de ani, din Arad, care a condus un autoturism, având valabilitatea numărului de înmatriculare provizoiu expirat din luna februarie 2022.
            Un bărbat de 33 de ani, din Fântânele, a fost depistat pe D.J. 682, în timp ce conducea un autoturism între Arad și Zădăreni. Verificările polițiștilor au relevat că cel în cauză are dreptul de a conduce suspendat.
            Cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.
  •  
 
Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri
 
În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea de către conducătorii auto a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.
Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 116 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 44.000 lei, din care 44 pentru nerespectarea vitezei regulamentare în localități și în afara acestora.
Au fost reținute 3 permise de conducere și retrase 10 certificate de înmatriculare.
Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.
 
 
COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii