Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:49 12 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Participarea ministrului delegat pentru afaceri europene, Ana Birchall, la reuniunea informală a Consiliului Afaceri Generale

ro

23 Jan, 2017 16:32 743 Marime text
Ministrul delegat pentru afaceri europene, Ana Birchall, va participa la reuniunea informală a Consiliului Afaceri Generale (CAG), care se va desfăşura în perioada 23 - 24 ianuarie, la Valletta, în contextul preluării de către Malta a mandatului de Președinție a Consiliului UE pentru semestrul I 2017.
 
Cu această ocazie, miniştrii pentru afaceri europene din statele membre UE vor avea, conform practicii, un schimb de opinii pe marginea priorităţilor Preşedinţiei malteze a Consiliului UE din perspectiva transpunerii acestora în rezultate concrete, conform așteptărilor cetățenilor europeni.
 
De asemenea, sunt prevăzute dezbateri privind viitorul Uniunii Europene, cu accent pe provocările cu care se confruntă Uniunea și impactul acestora asupra eficienţei şi relevanței acțiunii la nivel european. Discuţiile prilejuite în acest context vor urmări pregătirea Summit-ului din Malta (3 februarie 2017) şi a Conferinţei aniversare la nivel înalt de la Roma (25-26 martie 2017).

Ti-a placut articolul?

Comentarii