Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum va fi vremea în Dobrogea în următoarele două săptămâni

ro

07 Nov, 2016 14:18 2450 Marime text
Regimul termic prognozat pentru următoarele două săptămâni se anunță unul variabil, în condițiile în care, după data de 8 noiembrie valorile termice vor scădea brusc în majoritatea zonelor țării, până pe 13 noiembrie când vremea se încălzește, relevă prognoza de specialitate, publicată, astăzi, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), valabilă pentru intervalul 7 - 20 noiembrie.
 
Probabilitatea de precipitații se va menține ridicată la nivel național, în timp ce la munte va ninge.
 
În Dobrogea, în primele zile, regimul termic va fi caracterizat de valori peste cele climatologic specifice acestei perioade din an, respectiv medii de 14...16 grade la cele diurne și 6...10 grade la cele nocturne. Scăderea bruscă de temperatură ce se va resimți din data de 10 noiembrie va determina o vreme mai rece decât normal, cu maxime de 7...9 grade și minime de 3...6 grade.

Pentru cea de-a doua săptămână sunt estimate temperaturi în creștere ce se vor situa peste cele obișnuite ale perioadei, cu valori mediate pe regiune de 10...14 grade, la maxime și de 3...7 grade la minime.

Probabilitatea pentru ploi se va menține ridicată în special în prima săptămână când vor fi intervale în care se vor cumula cantități de apă mai însemnate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii