Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ceață pe mai multe artere de circulație din țară. Ce zone sunt afectate. Recomandările poliției. Porturi din județul Constanța închise

ro

28 Jan, 2018 07:10 1898 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că că traficul auto se desfăşoară dificil, în condiţii de ceaţă densă pe mai multe artere rutiere din ţară. Astfel de probleme sunt semnalate pe arterele rutiere din judeţe precum: Alba, Bacău, Buzău, Brăila, Braşov, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Giurgiu, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Ialomiţa, Ilfov,  Gorj, Harghita,Olt, Neamţ, Teleorman, Tulcea şi Vrancea.

Pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa traficul rutier se desfăşoară îngreunat din cauza ceţii care a redus vizibilitatea între 100 şi 150 de metri.

Totodată din cauza ceţii porturile Constanţa Nord şi  Constanţa Sud Agigea au fost închise traficului maritim şi fluvial.


Pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente rutiere nedorite, conducătorii auto care se deplasează în astfel de zone sunt sfătuiți să manifeste prudenţă sporită la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu se hazardeze în efectuarea unor manevre riscante în traffic.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii