Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Manevrele în toate porturile de la Marea Neagră, în continuare oprite, din cauza vântului puternic

ro

10 Jan, 2024 07:16 631 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (07:00), nu sunt înregistrate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația închisă din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.

Potrivit INFOTRAFIC, rămân însă oprite manevrele în toate porturile de la Marea Neagră, din cauza vântului puternic.

La nivelul țării se circulă în general pe un carosabil uscat, însă în anumite zone de munte și pe șosele ale Moldovei, traficul se desfășoară în condiții de iarnă, se acționează unde se impune cu utilaje de deszăpezire și material antiderapant.

„Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

Sfătuim șoferii să adapteze viteza la condițiile de trafic și drum, să circule cu multă atenție, asigurându-se foarte bine înainte de schimbarea direcției, să păstreze în mers o distanță de siguranță între autovehicule și să evite manevrele riscante!“ - au mai precizat reprezentanții Infotrafic

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii