Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai bun iPhone 2020 care telefon Apple este mai bun?

ro

24 May, 2020 14:51 2689 Marime text
În cei 13 ani de existență, IPhone-ul Apple a trecut de la bun la cel mai bun. În 2019, Apple a lansat modelele iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Max, alăturându-se modelelor mai vechi iPhone XR și iPhone SE. Până în septembrie, când e preconizată lansarea iPhone 12, care este cel mai bun iPhone pe care îl puteți cumpăra?

Ne plac iPhone-urile pentru designul și construcția lor excelentă și pentru camerele de calitate. Cea mai recentă gamă iPhone 11 a îmbunătățit în mod semnificativ durata de viață a bateriei, unul dintre aspectele care dăuna iPhone-urile mai vechi.

Recent, Apple a dezvăluit noul iPhone SE, care este un model mai accesibil al gamei iPhone. Dispune de un chipset A13 Bionic, un scanner de amprentă Touch ID și un design similar cu iPhone 8.

Mulți retaileri încă mai vând modele mai vechi, care nu se mai află în stocurile Apple, așadar cumpărarea unui iPhone poate fi o experiență confuză, în ciuda popularității sale.

Iată care sunt cele mai bune iPhone-uri pe care le puteți cumpăra chiar acum:
1. iPhone 11
IPhone 11 nu este cel mai performant telefon Apple, ca specificații, dar depășește modelul iPhone XR în a deveni cel mai bun telefon al generației sale, în ceea ce privește raportul calitate-preț.

Deși nu are un ecran OLED, ecranul LCD permite telefonului să-și păstreze titlul de cea mai mare durată a bateriei din generația sa. iPhone 11 deține și un pic mai mult RAM - 4 GB, față de predecesorul său de 3 GB.
2. iPhone 11 Pro
IPhone 11 Pro este un smartphone mai avansat decât iPhone 11, dar nu este cel mai bun iPhone tocmai pentru că este mai scump decât modelul de bază din generația sa și nu cu mult mai bun.

Ecranul mic este mai ușor manevrabil cu o mână, calitatea ecranului este un bonus și este cel mai accesibil telefon de la Apple cu trei camere, deci este un telefon decent în totalitate - de aceea se află pe locul al doilea pe lista de cele mai bune iPhone-uri.

Totuși, atunci când caută un smartphone nou, banii reprezintă un criteriu pentru majoritatea oamenilor. Poate fi justificată diferența de preț dintre modelul iPhone 11 de baza și varianta Pro? E discutabil.
3. iPhone 11 Pro Max
IPhone 11 Pro Max nu a adus doar o schimbare în convenția de denumire. Este și cel mai mare și cel mai rapid iPhone de până acum. Este, de asemenea, și cel mai scump, iar prețul său crește dacă extindeți stocarea.

Nu s-a schimbat prea mult de la iPhone XS Max , în afară de suita de camere modernizate - adăugarea unui obiectiv ultrawide este un mare upgrade. Software-ul foto a fost, de asemenea, modernizat, iar trecerea între nivelurile de zoom este mult mai ușoară aici decât în cazul altor telefoane. Potrivit celor de la Apple, și rezistența bateriei a fost îmbunătățită cu 4 ore peste modelul iPhone XS Max.
4. iPhone SE
Dezvăluit în aprilie 2020, noul iPhone SE arată ca un iPhone mai vechi, dar oferă o mulțime de avantaje față de restul gamei. Principalul motiv pentru care veți dori să îl cumpărați este că este cel mai ieftin iPhone pe care îl puteți găsi la Apple chiar acum. Este alegerea perfectă pentru cei care doresc un iPhone mai ieftin.

Acest model are același design ca iPhone 8, dar telefonul a fost modernizat intern, cu un chipset A13 Bionic, același pe care l-am văzut alimentând cele trei telefoane pe care le veți găsi mai sus în această listă.

De asemenea, vine cu un scanner de amprente Touch ID, ceea ce nu am văzut pe iPhone-urile recente. Camera foto de pe acest telefon este reușită, dar nu va concura cu iPhone-urile de top. Nu în ultimul rând, are o durată de viață medie a bateriei.

În general, dacă sunteți în căutarea unei alternative mai ieftine la dispozitivele despre care ați citit mai sus, vă va plăcea iPhone SE.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii