Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vrei să lucrezi la Policlinica cu plată din Constanţa? Sunt două posturi vacante

ro

14 Mar, 2017 17:50 8860 Marime text
Dispensarul Policlinica cu Plată din Constanţa scoate la concurs două posturi vacante, unul de asistent medical şi unul de paznic. Concursul va avea loc la sediul de pe strada Ştefan cel Mare nr. 83, Constanţa, în data de 5 aprilie ora 10.00 – proba scrisă şi în data de 7 aprilie ora 10.00 proba practică.

Candidaţii pentru postul de paznic trebuie să aibă studii generale, minimum 4 ani vechime şi să deţină atestat pentru desfăşurarea activităţii de pază a obiectivelor, bunurilor şi valorilor.

Cei interesaţi de ocuparea postului vacant de asistent medical trebuie să deţină certificat OAMGMR AMR vizat la zi, diplomă de şcoală sanitară postliceală şi minimum doi ani vechime în specialitate.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune la sediul de pe strada Ştefan cel Mare nr. 83 Constanţa în termen de 10 zile de la publicarea acestui anunţ în Monitorul Oficial.

Condiţiile de participare şi bibliografia se afişează la sediul Policlinicii cu Plată, strada Ştefan cel Mare nr. 83. Tot de aici se pot obţine relaţii suplimentare. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii