Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:26 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Municipal Mangalia are nevoie de un asistent medical principal

ro

15 Oct, 2018 15:57 1109 Marime text

Spitalul Municipal Mangalia înştiinţează în privinţa organizării unui concurs pentru ocuparea pe o perioadă determinată, până la data de 30 aprilie 2020, a unui post temporar vacant de asistent medical principal la Compartimentul Primiri Urgenţe.

Condiţiile specifice pentru ocuparea postului pe care trebuie să le îndeplinească cei care vor să se înscrie la concurs sunt: diplomă de şcoală postliceală sanitară sau echivalent sau diplomă de şcoală postliceală prin echivalare, trebuie să treacă de   examenul pentru obţinerea gradului de principal şi să fie membru al OAMMR cu certificate la zi.

Proba scrisă va avea loc în 26 octombrie, la ora 10.00 la pavilionul administrativ, lar interviul se va desfăşura în 30 octombrie, iar ora şi locul desfăşurării vor fi communicate ulterior.

Candidaţii la funcţia de asistent medical principal trebuie să depună dosarele de concurs la Biroul Resurse Umane până la data de 18 octombrie, la ora 16.00.   

Mai mule detalii se pot obţine de către candidaţi de la sediul Spitalului Municipal Mangalia, din strada Carol Davila, nr. 3, la Biroul Resurse Umane.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii