Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:37 16 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs Se caută adjunct pentru Secția Regională de Poliție Transporturi Constanța

ro

09 Apr, 2017 14:35 1682 Marime text
Inspectoratul General al Politiei Române va organiza un concurs pentru ocuparea funcţiei de adjunct șef secție la Secția Regională de Poliție Transporturi Constanța.

Concursul va avea loc la sediul Direcției de Poliție Transporturi, cu sediul în Municipiul Bucureşti, la data de 11 aprilie 2017, ora urmând a fi stabilită ulterior și comunicată candidaților în timp util şi va consta în susţinerea unei probe unice, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale.

Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat „ADMIS” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin nota 7.00.

În situaţia în care mai mulţi candidaţi obțin aceeaşi notă, este declarat „ADMIS” candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.

Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „ADMIS” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.

Ti-a placut articolul?

Comentarii