Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 12 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs la IPJ Constanţa! Ce funcție este vacantă

ro

09 Jan, 2023 15:12 3706 Marime textSecţia Regională de Poliţie Transporturi Constanţa organizează concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de şef serviciu la Serviciul Judetean de Politie Transporturi Călărași din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, cu recrutare din sursă internă.
 
Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în data de 20.01.2023, ora 13:00 şi va consta în susţinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, care se înregistrează audio și/sau video.
 
Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10.
 
Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00.
 
În situaţia în care mai mulţi candidaţi obţin aceeaşi notă, este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.
 
Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.
 
Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul de la proba interviu, se depun în termen de 24 de ore de la afișare, în format electronic (semnate și scanate în format electronic needitabil) la adresa de e-mail a Inspectoratului de Poliție Județean Constanța - Serviciul Resurse Umane  resurseumane@ct.politiaromana.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Cine vrea să fie șef al Secției 4 de Poliție Constanța!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii