Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:51 11 12 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs la Poliţia Transporturi Constanţa

ro

01 Oct, 2023 12:46 1390 Marime text
 
 
 
  • Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în data de 01.11.2023, ora 10:00 şi va consta în susţinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, potrivit prevederilor art. 26 din Anexa nr. 3 la O.M.A.I. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale M.A.I., care se înregistrează audio și/sau video.,
 
 
Secţia Regională de Poliţie Transporturi Constanţa cu sediul în municipiul Constanţa, bld. 1 Decembrie 1918, nr. 2A, judeţul Constanţa, organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor vacante de şef patrulă la Serviciul Județean de Poliție Transporturi Ialomița, pozitia 1097, Serviciul Județean de Poliție Transporturi Călărași – poziția 1128 și Biroul Județean de Poliție Transporturi Tulcea – poziția 1157 din statul de organizare al unității, toate din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, cu recrutare din sursă internă.
 
În vederea înscrierii şi participării la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ, următoarele condiţii:

 
- studii de bază: studii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat;
- să deţină gradul profesional de minim agent de poliţie;
- să aibă 2 ani vechime în specialitatea structurii;
- să aibă minim 2 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției;
- să aibă o vechime în M.A.I.: minim 2 ani;
- să dețină/să obțină autorizație de acces la informații clasificate nivel ”secret de serviciu”;
- să dețină/să obțină aviz de organ de cercetare al poliției judiciare;
-să fie declaraţi „apt medical” şi „apt psihologic”;
-să nu se afle sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă de aceştia să nu fie pusă în mişcare acţiunea penală;


-să fi obţinut calificativul de cel puţin ”bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu.

 
Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în data de 01.11.2023, ora 10:00 şi va consta în susţinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, potrivit prevederilor art. 26 din Anexa nr. 3 la O.M.A.I. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale M.A.I., care se înregistrează audio și/sau video.,
 
Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00.
 
În situaţia în care mai mulţi candidaţi obţin aceeaşi notă, este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.
 
Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs.
 
Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul de la proba interviu, se depun în termen de 24 de ore de la afișare, în format electronic (semnate și scanate în format electronic needitabil) la adresa de e-mail a Inspectoratului de Poliție Județean Constanța - Serviciul Resurse Umane  resurseumane@ct.politiaromana.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Vrei să lucrezi în Brigada Antiteroristă?
Nu există limită de vârstă. SRI spune care este candidatul ideal!

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii