Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:59 16 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs de angajare la Universitatea Maritimă Constanța. Ce condiții trebuie îndeplinite

ro

04 Sep, 2017 15:12 3719 Marime text
Universitatea Maritimă din Constanța organizează concurs pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante de auditor intern în cadrul Compartimentului Audit.
 
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:
studii superioare de lungă durată, cu diplomă de licenţă.

Alte cerințe: atestat auditor public intern sau competente profesionale în domeniile: audit intern; managementul riscului, controlul intern şi guvernantă; management; contabilitate; finanţe publice; tehnologia informaţiei; drept. Recunoaşterea competenţelor profesionale ale candidaţilor se realizează pe baza corespondenţei disciplinelor înscrise în foile matricole, aferente studiilor universitare, postuniversitare şi în certificatele de absolvire cu recunoaştere naţională, acordate în condiţiile legii, cu domeniile din cadrul general de competenţe profesionale; pentru domeniile care nu se regăsesc în cadrul foilor matricole sau în echivalent, candidatul trebuie să îşi dovedească pregătirea profesională prin programe organizate de instituţii autorizate, finalizate prin diplome sau certificate de absolvire cu recunoaştere naţională.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
  • 13 septembrie 2017, ora 14:00: termenul limită de depunere a dosarelor;
  • 09 octombrie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
  • 12 octombrie 2017, ora 10:00: proba interviu.
Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Universitatății Maritime din Constanţa, str. Mircea cel Bătrân nr. 104, Constanţa, telefon: 0241/664.740, interior 125.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii