Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:10 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs de angajare la ANIF Constanța. Ce post este vacant

ro

07 Jul, 2022 19:44 2156 Marime text
Anunț de angajare, foto: Pexels Agenția Naționale de Îmbunătățiri Funciare - Filiala Teritorială de Îmbunatățiri Funciare Constanța, cu sediul în Constanța, Str. Zburătorului nr. 4, organizează concurs, în conformitate cu N.G. nr. 286/23.03.2011, pentru ocuparea postului contractual vacant de execuție, astfel:

- 1 post vacant de consilier debutant, Biroul Administrativ.


Pentru participarea la concursul organizat în vederea ocupării postului contractual vacant de execuție candidatul trebuie să indeplinească urmaloarele condiții privind nivelul studiilor și vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului:

- pentru postul vacant de consilier debutant în cadrul Biroului Administrativ de la sediul filialei sunt necesare studii universitare cu diploma de licență, atestat/adeverință cursuri operare PC, certificat calificare/adeverință contabilitate primara, cunoștinte de legislație gestiune stocuri și permis de conducere categoria B.

-vechimea necesara pentru ocuparea postului trebuie să fie infra 0 luni - 6 luni în studii superioare.


Data, ora și locul de desfășurare a concursului:

Concursul se vă desfășură la sediul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Constanța, din Constanța, Str. Zburătorului nr. 4, etaj 2, sala de consiliu, iar comisia de concurs își vă desfășură activitatea astfel:

- selecția dosarelor în data de 19.07.2022, ora 10.00
- proba scrisă în data de 25.07.2022, ora 10.00
- proba interviu în data de 29.07.2022, ora 10.00.


Data-limită până la care se pot depune actele pentru dosarul de concurs este 18.07.2022, la sediul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Constanța, din Constanta, Str. Zburătorului nr. 4, etaj I, Biroul resurse umane.


Documentele aferente concursului, respectiv documentele necesare pentru întocmirea dosarului de concurs.

Condițiile generale și specifice prevăzute în fisa postului și bibliografia vor fi afișate la sediul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Constanța și pe site-ul instituției, la adresa www.anif.ro


Relații suplimentare se pot obține la sediul Filialei Teritoriale de Îmbunătățiri Funciare Constanța, persoana de contact - dna Miu Mariana, telefon 0241 654010/int. 1008.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii