Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul director financiar Lafarge Ciment (Romania) a facut voluntariat impreuna cu echipa sa la Medgidia

ro

18 May, 2010 16:45 5371 Marime text
paulvuhuydatcfolafarge.jpgMedgidia, 18 mai 2010 - Timp de două zile, 25 de voluntari Lafarge s-au implicat în construirea unei locuinţe pentru o familie nevoiaşă din Medgidia, jud. Constanţa. Această acţiune de voluntariat a fost organizată de către domnul Phillip Platon, care a predat ştafeta noului CFO Lafarge Ciment (România) domnul Paul Vu Huy Dat, printr-un gest de implicare directă în comunitatea celui mai mare site industrial Lafarge din România.

angajatiilafargepesantier.jpgPaul Vu Huy Dat a deţinut funcţia de director financiar la unitatea operaţională a diviziei ciment a Grupului Lafarge din Honduras unde şi-a desfăşurat activitatea în ultimii 3 ani. Noul CFO Lafarge Ciment (România) a ocupat anterior poziţii în Controlling şi Audit în Asia, respectiv în cadrul Grupului Lafarge. Paul Vu Huy Dat este absolvent al Institute d'Administration d'Entreprise şi deţinător al unei diplome în economie.

"Sunt foarte fericit că mi-am început activitatea în România lucrând împreună cu noua mea echipă la un proiect atât de important şi de special. Îmi doresc să transformăm aceste acţiuni într-o tradiţie pentru echipele funcţionale din cadrul grupului nostru şi să le putem asigura în acest fel multor familii siguranţa de care au atât de multă nevoie", a declarat domnul Paul Vu Huy Dat.

paulvuhuydat.jpgDupă 4 ani în România, Philippe Platon a fost promovat pe poziţia de Group VP Strategy, Development and Mergers & acquisitions, Development projects şi a declarat la finalul misiunii sale în România:
"După experienţele remarcabile trăite în România, m-am îmbogăţit din punct de vedere profesional şi cultural, motiv pentru care plecarea la Paris nu a fost deloc uşoară. Voi reveni mereu cu drag în România şi voi promova oricând exemplul, dedicarea şi profesionalismul echipelor de specialişti din România alături de care am obţinut rezultate frumoase."

Voluntarii Lafarge împreună cu cei ai Habitat for Humanity şi cu participarea directă a administraţiei locale au ajutat pe cei 4 membrii ai familiei Barbălată-Florea să îşi construiască o casă decentă. Locuinţa a fost construită pe un lot de aprox. 250mp; acesta fiind oferit gratuit familiei de Primăria Municipiului Medgidia. Construcţia casei beneficiază de un proiect Habitat, autorizat de administraţia locală, suprafaţa totală utilă fiind de aprox.58mp.

Atât Habitat, cât şi Lafarge îşi exprimă convingerea că acesta este doar începutul unui parteneriat benefic pentru persoanele aflate în nevoie de o locuinţă simplă, decentă şi accesibilă ca preţ în Municipiul Medgidia.

Despre Lafarge:

Lafarge este lider mondial în industria materialelor de construcţii, deţinând poziţii de vârf cu toate diviziile sale: Ciment, Agregate & Betoane şi Gips. Având peste 78.000 de angajaţi în 78 de ţări, Lafarge a înregistrat vânzări de 15,9 miliarde de euro în 2009.

În 2010 şi pentru al şaselea an consecutiv, Lafarge a fost clasificată printre „cele mai durabile 100 de corporaţii din lume". Prin intermediul celui mai important centru de cercetare în domeniul materialelor de construcţii din lume, Lafarge plasează inovaţia în centrul priorităţilor sale, într-un demers de a asigura construcţii durabile şi creativitate arhitecturală. Pentru informaţii suplimentare vă rugăm vizitaţi www.lafarge.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii