Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:01 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA se implica constant in atragerea si stimularea interesului tinerilor catre domeniul stiintei

ro

16 Apr, 2013 13:11 563 Marime text
COMUNICAT DE PRESA
16 aprilie 2013


Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA se implica constant in atragerea si stimularea interesului tinerilor catre domeniul stiintei.
Astfel, un grup de olimpici ai Colegiului National de InformaticaTudor Vianu au fost sprijiniti cu baza materiala si umana pentru a-si dezvolta ideea unui proiect de cercetare privind panza de paianjen.
Proiectul, desfasurat pe o perioada de un an, a participat in cadrul Olimpiadei Internationale a Proiectelor Mediului Stiinfific INESPO si s-a calificat in primele 200 de proiecte ce au fost selectate pentru a participa la marea finala care va avea loc in perioada 2-7 iunie, in Middelburg, Olanda.
ICPE-CA considera ca dezvoltarea resursei umane tinere reprezinta o responsabilitate fata de mediul social, sustinandu-se, in acest fel, societatea bazata pe cunoastere.


Biroul de Presa ICPE-CA

Ti-a placut articolul?

Comentarii