Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concursul National de Dans „Împreună pentru viitor" - S.N.A.C.

ro

27 Mar, 2012 15:56 1909 Marime text

Concursul National de Dans „Împreună pentru viitor"  - S.N.A.C.

Faza judeţeană, Palatul Copiilor Constanţa,  29 martie 2012

Continuând o minunată tradiţie, Concursul naţional de dans ”Împreună pentru viitor”, acţiune desfăşurată în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară, debutează şi anul acesta cu faza judeţeană  joi, 29 martie, la Palatul Copiilor Constanţa, începând cu ora 10.00.
Pentru că implicarea comunităţii face diferenţa, instituţiile ce organizează acest eveniment, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa şi C.J.R.A.E. Constanţa, vă invită să susţineţi demersul inedit al copiilor cu dizabilităţi care dansează alături de copiii din şcolile de masă. Alcătuind  adevărate echipe,  ei vor transmite un mesaj plin de dragoste dar şi de hotărârea că pot câştiga nu doar acest concurs ci şi  în “lupta” cu viaţa.
Concursul Naţional de Dans „Împreună pentru viitor” se desfăşoară pe două secţiuni, dans tradiţional şi dans modern. Echipele mixte, alcătuite din 8 -12 elevi (voluntari şi beneficiari) pot participa la una sau la ambele secţiuni ale concursului.
În cadrul evenimentului ne bucurăm şi de invitaţi speciali, copii talentaţi ce vor susţine minirecitaluri artistice.
Echipele premiate cu Locul I se vor califica pentru Faza regională a concursului care va avea loc în luna aprilie la Focşani şi vor avea şansa să participe şi la Festivalul Naţional “Împreună pentru viitor”, în luna mai la Craiova.
Vă aşteptăm cu drag să ne susţineţi!

Coordonator Judeţean SNAC Constanţa
Prof. Dr. Ecaterina Totolan
 
 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii