Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:15 15 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Competiții de gândire economică devenite tradiționale

ro

25 Mar, 2016 18:11 1136 Marime text
Vineri, 25 martie 2016, la Liceul Teoretic OVIDIUS din Constanța, s-a desfășurat cea de-a XI-a ediție a concursurilor școlare ”Și eu voi fi întreprinzător” și ”Gândesc economic, deci câștig”, faza municipală.
 
Devenite o tradiție în rândul elevilor de liceu, concursurile se adresează celor care studiază/au studiat disciplinele Educație antreprenorială și Economie și care doresc să aprofundeze cunoștințele de specialitate, în perspectiva unei cariere de succes în mediul de afaceri.
Inițiate de Centrul de Resurse pentru Educație Economică Constanța (CREE Constanța), director, prof. Victor Mihalașcu și bucurându-se de sprijinul constant în organizare și desfășurare al Liceului Teoretic “OVIDIUS” și al Direcției Județene pentru Tineret și Sport, concursurile sunt înscrise în Calendarul Activităților Educative Județene (CAEJ).

Dacă concursul ”Gândesc economic, deci câștig” valorifică, în principal, componenta teoretică a studiului științei economice și stimulează aprofundarea acesteia în perspectiva admiterii la facultăți de profil din țară și străinătate, concursul ”Și eu voi fi întreprinzător” aduce în competiție planuri de afaceri elaborate de ”echipe manageriale” ale unor posibile firme de succes gândite de elevi.
La această fază a concursurilor au participat elevi de la Liceul Teoretic „OVIDIUS”, Colegiul Tehnic de Marină ”Alexandru Ioan Cuza” și Liceul Teoretic ”George Emil Palade”Constanța.
 
 
Persoană de contact
 
Prof. Victor Mihalașcu,
Director CREE Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii