Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiune a elevilor mircişti de ecologizare în Parcul Tăbăcăriei

ro

03 Nov, 2013 14:17 936 Marime text
Sâmbată, 1 noiembrie 2013, aproximativ 40 de elevi ai Colegiului Naţional “Mircea cel Bătrân” şi membri ai clubului de voluntariat IMPACT s-au adunat în Parcul Tăbăcăriei, în cadrul unei acţiuni de voluntariat ce presupune ecologizarea parcului. Activitatea face parte din proiectul “Tineri activi pentru un mediu curat” implementat de Fundaţia Noi Orizonturi cu sprijinul financiar al ROMPETROL prin programul “Împreună pentru fiecare”. 
 
Echipaţi corespunzător, cu mănuşi şi saci de gunoi, sub coordonarea doamnei profesoare Amaliza Zisu, elevii au strâns numeroase deşeuri, ambalaje, sticle şi alte gunoaie aruncate de oameni mai puţin preocupati de un mediu curat.
 
Activitatea a avut mai multe efecte pozitive nu numai asupra mediului înconjurător, ci şi voluntarilor, care au trăit o experienţa unică. Pe lângă sentimentul de a face ceva în folosul comunităţii, aceştia au fost opriţi şi felicitaţi pentru initiativa lor de ecologizare de către persoane ce se plimbau prin parc.
 
Aceasta a fost prima activitate din acest an din cadrul IMPACT a Colegiului Naţional “Mircea cel Bătrân” care a avut ca scop sensiblizarea şi informarea elevilor şi a comunităţii asupra probemelor de mediu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii